SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

15 Temmuz Şehitleri Rahmetle Anılıyor

15 Temmuz Şehitleri Rahmetle Anılıyor
Bu haber 15 Temmuz 2020 - 20:45 'de eklendi.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şanlıurfalı 15 Temmuz şehidi Mustafa Direkli, Bediüzzaman Aile Mezarlığındaki kabri başında dualarla anıldı. Duygusal anların yaşandığı kabir ziyaretinin ardından, Şanlıurfalı 15 Temmuz Şehitleri Ümit Yolcu ve Mustafa Direkli ile 15 Temmuz gazileri Ramazan Nerede ve Mehmet Devran’ın aileleri ziyaret edildi.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Okyat Ağbuga, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ile Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya’nın katıldığı ziyaretlerde, şehit ve gazi ailelerine çiçek ve bazı hediyeler takdim edildi.

Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde ailelerle sohbet eden Vali Erin, 15 Temmuz şehitlerinin ve gazilerinin tarih yazan birer kahraman olduklarını belirterek, ailelerin acılarını paylaştıklarını ve her zaman onlarla birlikte olmaya devam edeceklerini söyledi.

Devleti her zaman yanlarında gördüklerini, 15 Temmuz’un dördüncü yıl dönümünde yine evlerinin tüm devlet erkânı ile dolup taştığını ifade eden şehit aileleri ve gaziler de Vali Erin’e ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek