SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Hayati Murteza `dan Kurban Bayramı Mesajı

Hayati Murteza `dan Kurban Bayramı Mesajı
Bu haber 30 Temmuz 2020 - 11:01 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Duratiles, Akgünseramık, Ceramica İÇ ve Dış Tic. Aş. Genel Müdürü Hayati Murteza, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Murteza, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bereketin, huzurun, manevi duyguların, hoşgörü ve paylaşmanın, en yoğun yaşandığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Farklı inanç ve kültürlere ait bayramların saygı ve hoşgörü içerisinde kutlandığı ilimizde hiç kuşkusuz bu bayramda da Ülkemizin tüm renkleri, karşılıklı sevgi ve kardeşlik ikliminde yüzlerce yıldır olduğu gibi birbiriyle gönülden kucaklaşarak Kurban Bayramını idrak edecektir.

Özellikle ömürlerini bizlere adamış en değerli varlıklarımız olan büyüklerimize, kimsesizlere, muhtaçlara bayram sevincini yaşatmamız; bayrama daha da anlam katacaktır.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren Koronavirüs salgınının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski ortadan kaldırmak için bu bayram da tedbiri elden bırakmayarak, hijyen kurallarına istisnasız uyarak, kendimizi ve sevdiklerimizi koruma altına alarak geçireceğimize inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, bayramın ülkemize, milletimize, âlem-i İslâm’a ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyor, hemşehrilerimin, milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek