SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

2021 yılının ilk altın madalyası Busenaz Sürmeneli ‘den. Tebrikler Şampiyon

2021 yılının ilk altın madalyası Busenaz Sürmeneli ‘den. Tebrikler Şampiyon
Bu haber 16 Ocak 2021 - 12:14 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-SIRBİSTAN
Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Olimpik Türkiye Kadın Boks Milli Takım Sporcularımız Busenaz Sürmeli ve Buse Naz Çakıroğlu Tebrik ediyorum. Bu başarı Hepimizin Başarısı. Bu Başarı Ülkemizin başarısı. Altın Madalya ve Gümüş Madalya ülkemize hayırlı uğurlu olsun . Biz Türkiye Boks Federasyonu Olarak ülkemizi Temsil etmek için Tüm Sporcular ile çalışmalarımız devam ediyor.

Sırbistan’da devam eden 10. Nations Cup Uluslararası Boks Turnuvasında 69 kilo final müsabakasında ringe çıkan Busenaz Sürmeneli, Rus rakibi Galina Golovchenko’yu mağlup ederek altın madalya kazandı.

51 kilo final müsabakasında ringe çıkan Buse Naz Çakıroğlu, Sırp rakibi Nina Radovanovic’e mağlup olarak turnuvayı gümüş madalya ile tamamladı.

10. Nations Cup Uluslararası Boks Turnuvası’nda 57 kiloda Aycan Güldağı ve 75 kiloda Şennur Demir final müsabakalarında ringe çıkacak.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek