SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

MUSTAFA SUNGUR ÜLGER `DEN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJI

MUSTAFA SUNGUR ÜLGER `DEN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJI
Bu haber 12 Nisan 2021 - 13:02 'de eklendi.

Özgüven Grup Genel Koordinatörü Mustafa Sungur Ülger, Ramazan ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Sungur, Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.
Sungur, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ramazan ayına bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Sungur , ‘Yüce Rabbimizin bizleri birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde mübarek Ramazan ayına ulaştırmasının mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz’ diyerek bir yıl boyunca hasretle yolunu bekledikleri bu mübarek ayının öncesinin rahmet, ortasının bereket ve sonunun ise kurtuluş olduğunu belirtti.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifin Müslümanlar için bir umut ve uyanış olduğunu kaydeden Sungur , “Allah bu mübarek ayda dilimizi, kalbimizi, tefekkür dünyamızı ve bütün hayatımızı Ramazanın getirdiği güzelliklerle buluşturmayı nasip etsin. Bir yandan Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşarken, bir yandan da böyle mübarek bir ayı salgının gölgesinde geçirecek olmanın burukluğunu hissediyoruz. Cami avlularında, iftar sofralarımızda mahzunluk hâkim olacak. İnsanlık şu anda büyük bir sınavdan geçiyor. İnşallah tekrar camilerde, gönül sofralarında buluşacağımız günler yakındır.

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan ayını kutluyor; Ramazan-ı Şerif’in ülkemize, gönül coğrafyamıza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

MUHAMMED FURKAN YİĞİT-ANKARA

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA