SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Osmanlı Ülkü Ocakları Bayrağına Sahip Çıktı

Osmanlı Ülkü Ocakları Bayrağına Sahip Çıktı
Bu haber 27 Temmuz 2020 - 21:00 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –ÖZEL HABER
Osmanlı Ülkü Ocakları Genel Başkanı Turgut Başdaş, Genel Başkan Yardımcısı Terör Uzmanı Dr. Servet Avşar, Genel Merkez Teşkilatı, iç Anadolu Bölge Başkanlığı ve Ankara il Başkanlığı ve kalabalık teşkilat ile beraber Ankara’da Yunanistan büyükelçiliğine Siyah çelenk bırakıp basın açıklaması yaptılar.

Ülke Genelinde Eş zamanlı olarak Türkiye Genelinde Osmanlı Ülkü Ocakları olarak bayrağına sahip cık basın açıklamaları yapıldı.

Başdaş, Osmanlı Ülkü Ocakları olarak ülke genlinde bayrağına sahip cık basın açıklamaları yaptık. Bugün ise Ankara’da Yunanistan büyükelçiliğine Siyah çelenk bırakıp basın açıklaması yaptık teşkilatımız ile beraber bizler her zaman ülkemiz ve bayrağımız için varız.

Başdaş, Ayasofya-i Kebir Camii açılışı ile milletimizin gözbebeği gerçek kimliğine kavuşmuştur. Bu gerçek kimlik Yunanistan’ı rahatsız etmiştir. Bu bahane ile halkı kışkırtarak matem çanları ile tepkilerini göstermeleri Türkiye’ye karşı düşmanlıklarını bir kez daha açıkça göstermektedir.

Selanik metropoliti Anthimos’un çağrısı üzerine önceki akşam Ayasofya’nın camiye dönüştürülmesine tepki olarak özel ayin düzenlenen Selanik’teki Hagia Sophia Kilisesinin avlusunda toplanan ‘’ KUTSAL TABUR’ʼ isimli aşırı sağcı örgüt üyesi göstericilerin Türk bayrağı yakmasına izin verilmesine Osmanlı Ülkü Ocakları olarak sert tepki vermekteyiz. Şanlı Türk bayrağımızın Selanik’te yakılmasını ve buna izin verilmesini kınıyoruz. 15 Mayıs 1919 tarihinde İzmir’e çıkartma yapan, çapulcu askerlerden oluşan Yunan Efzan Alayı işgal askerlerine, Kordon boyunda Hasan Tahsin’in sıktığı kurşunu hatırlamalarını, bundan ders almaları gerektiğini hatırlatarak İstiklal Marşımızın bir dörtlüğünü hatırlatmak isteriz.

RUHUMUN SENDEN İLAHİ ŞUDUR ANCAK EMELİ:
DEĞMESİN MA’BEDİMİN GÖĞSÜNE NA-MAHREM ELİ;
BU EZANLAR-Kİ ŞEHADETLERİ DİNİN TEMELİ-
EBEDİ, YURDUMUN ÜSTÜNDE BENİM İNLEMELİ
Sözlerimizi ÇANAKKALE’DE KIBRIS ‘TA VE İZMİR’DE DENİZE DÖKTÜĞÜMÜZ RUMLARI BU SEFER TOPRAĞA GÖMECEĞİZ diyerek son veriyoruz. Dedi

https://www.facebook.com/100011924503694/videos/pcb.828459804228162/828458637561612

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA