SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL’ÜN ANNESİ SALİHA GÜL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL’ÜN ANNESİ SALİHA GÜL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu haber 10 Nisan 2021 - 21:00 'de eklendi.

ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL’ÜN ANNESİ SALİHA GÜL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün, tedavi gördüğü hastanede vefat eden 75 yaşındaki annesi Saliha Gül, Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı.

Uçakla, Ankara’dan Gaziantep Havalimanı’na getirilen Gül’ün naaşı, cenaze töreni için Bahaeddin Nakıboğlu Camisi’ne götürüldü.

Buradaki törene, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, babası Cemil Gül, kayınbabası Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri katıldı.
İkindi vaktinde cenaze namazını kıldıran Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Büyük bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen ve hayırlı evlatlar yetiştiren Saliha annemiz, inşallah imtihanı kazanmıştır. Dua ediyoruz, Rabbimiz mekânını cennet eylesin, makamını ali eylesin.” diye dua etti.
Bakan Gül de duaların kabul olmasını dileyerek, “Biz cenaze namazını kıldık, haklarınızı helal edin. Taziyeyi burada kabul ettik. Bizler define gideceğiz, salgın sebebiyle hepinizin defne geldiğini kabul ediyoruz, taziyeleri de burada kabul ettik. Allah hepinizden razı olsun, Rabbim kabul etsin.” diye konuştu.
Ardından Saliha Gül’ün cenazesi, cenaze aracına yerleştirilerek Asri Mezarlıktaki aile mezarlığına defnedildi.
Gül ailesinin, Kovid-19 tedbirleri nedeniyle taziye ziyaretlerini kabul etmeyeceği bildirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek