SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

ADBTIA öğrencisi Elmin İsmayilov ,“Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Gençliğin gelişimine büyük önem veriyor”

ADBTIA öğrencisi Elmin İsmayilov ,“Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Gençliğin gelişimine büyük önem veriyor”
Bu haber 21 Aralık 2020 - 9:05 'de eklendi.

ÜLKER PİRİYEVA-AZERBAYCAN

ADBTIA öğrencisi Elmin İsmayilov – “Cumhurbaşkanı sayın İlham Aliyev Gençliğin gelişimine büyük önem veriyor”

ADBTIA öğrencisi Elmin İsmayilov Türkiye Medyasına – “Azerbaycan Gençliği Şanlı Zafer tarihinin bir parçası olmaktan gurur duyuyor”

Ülkemizde iki yüzden fazla gençlik kuruluşu faaliyet gösteriyor. Azerbaycan gençliği hem de uluslararası arenalarda en üst düzeyde temsil edilmekte. Artık uzun yıllardır Azerbaycan gençleri çok güzel işlere , çok önemli projelere imza atmakta. Gençlerimizin, 44 günlük şanlı Zafer Tarihi arifesinde, halkımızın gerçek sesini uluslararası tribünlerden dünyaya taşıması ve uluslararası toplumun gerçeği bilmesi için çok çalışması sevindirici ve oldukça önemli hal idi.

Sayın Cumhurbaşkanımız İlham Aliyev önderliğindeki güçlü ordumuz ve onun güçlü liderliğinin doğru ve adil diplomasisi sayesinde, bugünün gençleri parlak zafer tarihimizi yaşıyor ve bugün gençlerimiz, güçlü Azerbaycan tarihinin ve onun şanlı zaferinin bir parçası olmaktan gurur duyuyor. Gençler aynı zamanda, Büyük Vatan savaşımızda arka cephenin de kahramanlarıydılar. İster medya arenasında ve isterse de her yerde.. Halkımızın kahramanlık tarihini yazan genç Muzaffer Ordumuz olmaları da ayrıca bir gurur kaynağıdır. Tabii ki, bugünün gençliği modern ve bağımsız Azerbaycan devletinin gençliğidir. Elbette onların hepsi Karabağ Zaferi tarihimizi yazarken Anavatana hizmet etmeyi vatansever ve onurlu bir görev olarak gördüklerini bütün dünyaya göstermiş oldular.
Ayrıca, gençliğimizin her zaman arayış içinde olduğunu, entelektüel yeniliği sevdiğini ve toplumumuzda öncü bir güç olduğunu belirtmek isterim. Ülkemizde Azerbaycancılık ideolojisi ile birleşmiş gerçek bir vatansever gençlik ve Cumhurbaşkanımızın etrafında bir yumruk gibi birleşmiş olan – sağlıklı nesil olduğunu ve yetiştiğini güvenle söyleyebiliriz.
Cumhurbaşkanımızın düzgün siyasi politikası neticesinde ülkemizde entelektüel düzeyi yüksek, milli düşüncesi yüksek vatansever gençler oluşturulmakta ve gençlik politikası başarıyla sürdürülmektedir. Ülkemizin gençliği, hem ülke içinde hem de dışında ülkenin sosyo-politik yaşamında daha büyük bir rol oynamaktadırlar. Böyleki, bütün bunlar ülkedeki yüzlerce gençlik teşkilatının aktif çalışması ve devletimizin yarattığı değerli koşullar nedeniyle mümkün olmuştur. Şüphesiz, devletimizin gençlere verdiği destek ve ilgiyle, Azerbaycan gençlerinin gücüne, yeteneğine ve entelektüel seviyesine olan güveni artmaktadır. Gençlerimiz, katıldıkları uluslararası olimpiyatlarda, spor müsabakalarında yeni yeni zaferlerde ülkemizin bayrağını en yüksek tribünlerden dalgalandırmaktadır.
En değerlisi ve en önemlisi ise, gençlerimiz Dağlık Karabağ’ın kurtarılmış topraklarında üç renkli bayrağımızı dalgalandırdılar. Yaşasın Azerbaycan Gençliği..
Bu gün, Azerbaycan devletinde gençliğin gelişimine yönelik devlet programları uygulanmaktadır. Bu programlar Azerbaycan gençlerinin gelişimine önem veriyor ve büyük katkılar sağlıyor. Ayrıca, gençler sürekli olarak terfi edilmekte ve önemli hükümet pozisyonlarına atanmaktadır. Aynı zamanda Azerbaycan’ın adını yükselten gençlerimiz devlet liderimiz tarafından ödüllendiriliyorlar.
Bu elbette ki, Cumhurbaşkanımızın gençliğin gelişimine verdiği önemin açık bir örneğidir.
Bizler bu gün, modern, bağımsız ve bütün bir Azerbaycan devletinde yaşıyoruz. Bu her birimiz için büyük bir mutluluktur. Elbette her bir vatansever Azerbaycan genci, modern, bağımsız ve bütün bir Azerbaycan devletinin vatandaşı olduğu için haklı olarak onur duymaktadır.
Yaşasın Azerbaycan !

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA