SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Adnan Koç’a üç ödül

Adnan Koç’a üç ödül
Bu haber 11 Eylül 2020 - 9:08 'de eklendi.

Muhteşem Yüzyılda oynadığı Behrampaşa rolüyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Yakışıklı oyuncu Adnan Koç Rusya’da üç sezon oynadığı Doğu – Dizisinde Rus hayranları tarafından Rusya’nın Kıvanç Tatlıtuğu olarak adlandırıldı.

Ünlü yönetmen Alper Mesçi’nin seri halde çektiği Siccin serisi filminde de başrol oynayan yetenekli oyuncu Adnan Koç’a Üç ödül birden geldi.

Adnan Koç’a üç ödül
Türkiye’yi Yurt Dışında En İyi Temsil Eden Oyuncu ödülü Gold Face Of Türkey ödülünü layık görüldü.
Diğer ödül ise Uluslararası Başarı ödülü Türkiye Vizyon Ödülünü alan Adnan Koç son olarak Mood dergisinin her yıl düzenlediği Yılın En Başarılı Korku Filmi ödülünü aldı.
Başarılı oyuncu Üç ödül almak ve buna layık görülmek beni çok onurlandırdı… İki sene evvel Rusya’da yılın en iyi erkek oyuncu Aday olmuştum,Her ne kadar orada ödül alamazsam da Rusya gibi büyük bir ülkede Çok değerli bir ödüle aday olmakta aynı duyguyu ben de yaratmıştı… Bu tarz ödüller benim gibi yolu uzun insanlara motivasyon sağlıyor ne mutlu bize böyle geceleri organize eden güzel insanlar ve bu farkındalığı yaratacak kaliteli kuruluşlar var hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek