SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Agrigento Resort Otel Güvenli Turizim Sertifikasına Sahip

Agrigento Resort Otel Güvenli Turizim Sertifikasına Sahip
Bu haber 28 Temmuz 2020 - 23:03 'de eklendi.

Balıkesirin gözde tatil mekanlarından olan Erdek’te hizmet veren Agrigento Hotel Resort lokasyon da bir adım önde olduğunu aldığı tedbirler sayesinde ve verilen güvenli turuzim sertifikası belgesi ile daha da göz doldurmuştur.

Ayrıca iki büyük Havuz Aqua Park geniş ve hijyenik odaliryla havuzbaşı sahne şovları animasyonlariyla bölgede tek olduğunu göstermiştir ve sevdiklerinizle güvenle tatil yababilecginiz bir yer olan Agrigento Hotel bünyesinde birde hadrian butik oteli barindirmaktadir.

Otel yetkilisi çevrenin tanınmış siması Av.Pakize Ciciler yaptığı açıklamada zor bir süreçten geçtiklerini turizim anlamında cok büyük bir sınavdan geçtiklerini otelimizin bu sınavı başarıyla atlatıp güvenli turizm sertifikasına sahip tek otel olma gururunu yaşadıklarını söyledi.

Ayrıca tatil için beldeye gelen tatilcilere seslenirken bizler sizleri agirlamaktan mutlulluk duyarız dedi. Bizleri facebook ve instegramdan agrigento otel olarak takip edebilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında konaklama tesisleri için hazırladığı ‘Güvenli Turizm Sertifikası’na sahip otellerde kalan yerli ve yabancı turistler, yeni oluşturulan kurallardan memnun olduğunu söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA