SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Başkan Şahin `i ziyaret etti

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Başkan Şahin `i ziyaret etti
Bu haber 03 Şubat 2021 - 20:00 'de eklendi.

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti. Kurtulmuş ziyaretinde yürütülen çalışmalara değinerek “Gaziantep hem Türkiye’de hem de bölgede daha yukarılara çıkıyor” diye konuştu.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı 7’nci Olağan İl Kongresi için şehre gelen ve ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde yapılan yatırımlardan bahseden Başkan Fatma Şahin, Anneye Süt Bebeğe Can, GAZİRAY, Düzbağ İçme Suyu Projesi, Arkeoloji Enstitüsü ile turizm ve sosyal alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kurtulmuş ise yaptığı konuşmada yapılan çalışmaları överek, “Gaziantep hem Türkiye’de hem de bölgede daha yukarılara çıkıyor” dedi, şehrin yürütülen faaliyetlerle önemli bir konuma geldiğini vurguladı.

KURTULMUŞ: GAZİANTEP’İN BÖLGENİN NORMALLEŞME SÜRECİNDE ÇOK CİDDİ BİR FONKSİYONU OLACAK VE CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK

Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Gaziantep’in siyasi hayatı boyunca gözle görülür bir gelişmeyi kaydettiğini aktararak “Gaziantep ‘Kabına sığmayan’ bir şehir. Sanayisiyle, üretimiyle, zor pandemi şartlarına rağmen ihracattaki performansı ve belli kalemlerde dünya çapında iddialı oluşuyla fevkalade önemli bir mesafe kaydetti. OSB varlığıyla beraber buradaki üretim gücü ve kapasitesi daha da yukarlara çıkacak. Gaziantep’i önemli şehirlerden biri haline getiren özelliklerden biriside maalesef Suriye’de ki acımasız, insanlık dışı ve barbarca düzenden kaçan çok sayıda Suriyeli kardeşimizin burada halkla bütünleşerek varlığını sürdürüyor olmaları. Gaziantep bu konuda ev sahipliğini ortaya koyuyor. Bu bir örnektir. Dünyanın başka bir ülkesinde bu kadar dar bir alanda her ne kadar komşumuz, sınırın öteki tarafında olsalar da burada bir arada bulunma ve ev sahipliği dünyaya örnektir. Gaziantep kültürel anlamda son yıllarda önemli çıkışlar sağlıyor. Burası hakikaten medeniyetlerin beşiği, kültürlerin geçiş güzergahında olan bir yer. Gaziantep’te yapılan çalışmaları önemli buluyoruz. Merkezi hükümetin her alanda yatırımları, gerekse sizin ve diğer belediye başkanları milletvekilleriyle birlikte Gaziantep’e katılan örnek çalışma ve bu güzellikler ve katkılardan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. As olan ‘Kubbede hoş seda bırakmaktır’. Bu çalışmalar hem Gaziantep halkının gönüllerinde hoş bir seda bırakıyorsunuz. Gaziantep’in bölgenin normalleşme sürecinde çok ciddi bir fonksiyonu olacak ve cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu.

ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA