SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

AK PARTİ GÜNGÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI İREM ÖZÇELİK “YENİDEN, GÜÇLÜ VE YENİLİKÇİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA GELİYORUZ”

AK PARTİ GÜNGÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI İREM ÖZÇELİK “YENİDEN, GÜÇLÜ VE YENİLİKÇİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA GELİYORUZ”
Bu haber 06 Aralık 2023 - 14:17 'de eklendi.

AK Parti Güngören Belediye Başkan Aday Adayı İrem ÖZÇELİK , “Yeniden, güçlü ve yenilikçi bir yönetim anlayışıyla geliyoruz” .

Açıklama yok.

İrem Özçelik, 1997 yılında Rize’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Medipol Üniversitesi’nde Tıbbi Laboratuvar Teknikleri bölümünden mezun oldu ve ardından Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümünü başarıyla tamamladı.

2018 yılında Güngören İlçe teşkilatında gençlik kollarında aktif rol aldı.2023 yılında Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçiminde İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığında yer aldı.2024 Belediye Başkanlığı seçimlerinde ise Güngören Belediye Başkanı Aday Adayı olarak sahada çalışmalarını yürütmektedir.

Açıklama yok.

Sürekli öğrenmeye ve yeni deneyimlere açık olan İrem Özçelik, öğrencilik ruhunu kaybetmeden kendini geliştirmeye odaklanıyor. Eğitim hayatında elde ettiği başarılarla birlikte araştırma yapma, öz motivasyon, girişimcilik ve farklı yetenekler edinme konularında kendisini ilerletti.

Şu ana kadar 280 farklı eğitim dalında bilgi birikimi edinen İrem Özçelik, bu bilgi birikimini hem kendi gelişimi için hem de gelecek nesiller için aktarmaya özen gösteriyor.

Aynı zamanda, 9 yıldan fazla bir süredir sosyal yardım faaliyetlerini sürdüren İrem Özçelik, Türkiye’nin 920 ilçesinden 523’ünde köy okulu projeleri, okul yenileme, kütüphane kurulumu, mont-bot dağıtımı, erzak ve kırtasiye dağıtımı gibi çalışmalarda gönüllü olarak yer aldı.Bir çok insanın gönüllerine dokundu.

Çevresinde yaşanan sorunlara duyarlılık göstererek, ihtiyaçları belirleyip ekip arkadaşlarıyla çözüm üretip ve projeler geliştirmek, kendini özgürce ifade etmek istiyor. Üniversite çağındaki gençlerin gönüllü çalışmalara daha fazla katılmasını arzuluyor.Onların eğitimlere katılımını, projeler üretmelerini ve bu projeleri hayata geçirmelerini teşvik etmek istiyor.

5 yıla aşkın yürüttüğü çalışmaların akabinde Afet Temelli Sürdürebilir Yaşam Merkezi Projesini hayata geçirmek istiyor.
Bu amaçla, Türkiye’de ilk olarak birleşik ve kapsayıcı disiplinlerarası bir eğitim sistemi uygulanacak. Bu kapsamda:

Açıklama yok.

3.000 öğrenciye eğitim verilecek.
100 yeni derslik açılacak.
100 uygulama ofisi kurulacak.
3.000 kişilik engelsiz yurt inşa edilecek.
500 öğretim üyesi/öğretmen istihdam edilecek.
Yılda 5.000 kişiye ücretsiz kurs/eğitim sunulacak.
200 alanda milli araştırma laboratuvarı kurulacak.
Genel olarak 10.000 kişiye doğrudan istihdam sağlanacak.
Ayrıca, stratejik milli teknoloji araştırmaları yapılacak ve sanayi-teknoloji alanında Türkiye’nin en büyük teknoloji ve ticarileştirme merkezi kurulacak.

Açıklama yok.

Eğitim, sağlık, çevre, kültür, turizm, teknoloji ve daha birçok alanda bir dizi önemli projeyi hayata geçireceğiz:

Gençler için bilgisayar oyunları alanında Türkiye’nin en büyük şirketi kurulacak.
Milli savunma alanında süper iletken teknolojileri araştırma ve ticarileştirme merkezi açılacak.
Ulaşım ve altyapıda akıllı şehir planlaması yapılacak.
Tarım ve orman alanında tohum bankası kurulacak.
Çevre ve şehircilik alanında sıfır atık projesi hayata geçirilecek.
Bu planlar dahilinde, 3.000 kişilik öğrenci yurdu, huzurlu millet misafirhaneleri, engelsiz millet kıraathaneleri, engelli odaklı modern stadyum ve spor merkezi gibi önemli projeler gerçekleştirilecek.

Sağlık alanında da büyük adımlar atılacak: 450 yataklı araştırma hastanesi açılacak, Alzheimer/ALS/MS rehabilitasyon ve bakım merkezi kurulacak, yapay organ milli araştırma merkezi oluşturulacak.

Kültür ve turizm alanında 200 kişilik engelsiz turizm oteli, kültür ve sanat merkezi, aş evi gastronomi atölyeleri gibi projeler hayata geçirilecek.

Ekolojik temelli şifa ve huzur camileri, sanal ofisler gibi yenilikçi alanlar da oluşturulacak.

Bu projelerin hepsi gençlerin ve toplumun genel refahı için yapılmaktadır. Hedefimiz, ülkemizin her alanında ilerleme sağlamak ve insanların hayat kalitesini artırmaktır.
“Şeffaf, üretken ve halkla içiçe yerinden bir yönetim anlayışı için adayım ”

Teşekkür ederim.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA