SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

AK PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ CEVHERİ `DEN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

AK PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ CEVHERİ `DEN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
Bu haber 06 Eylül 2021 - 20:09 'de eklendi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali CEVHERİ’ nin ‘2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının Açılışı’ ile ilgili Basın Açıklaması

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali CEVHERİ, Koronavirüs salgını nedeniyle 2019 yılı Mart ayı ortasından itibaren on-line eğitime geçen okullarımızda 6 Eylül 2021 tarihi (bugün) itibarı ile yeniden yüz yüze eğitime başlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın sevincini yaşarken; değerli anne ve babaları da yavrularını sevgiyle, ümitle okula hazırlanmanın güzelliğini ve tatlı telaşını yaşıyorlar. Bizlerde evlatlarımızın hep birlikte İstiklal Marşı okuyup, okul bahçelerinde koşmalarını, cıvıltılarını, neşelerini, okul koridorlarını doldurmalarını hasretle bekledik.
Yarınlarımızın teminatı çocuklarımız, çok kıymetli aileleri ve eğitim camiamız, 2021-2022 eğitim-öğretim yılını sevinç ve heyecanla karşılamaya hazırlanırken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve ilgili Bakanlarımız destekleriyle; fiziki altyapı, güvenlik tedbirleri, teknik ve eğitim kadrosuna yapılan takviyelerle birlikte okullarımızın teknolojik ve fiziki donanımı sağlanmıştır. Okullarımızın Covid-19 tedbirlerine ve çağımızın gereklerine uygun bir şekilde hizmet vermesini sağlayacak çalışmaları hassasiyetle yürüterek eğitim yuvalarımızı çocuklarımızla buluşturmak için gerekli alınmıştır. Eğitim camiamızın tüm unsurlarının gönülleri rahat ve içleri ferah bir şekilde eğitim faaliyetlerine katılabilirler.

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizden en büyük beklentimiz, pandemi dolayısıyla alınan tedbirlere en iyi şekilde uyarak, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet ederek sağlıklarına dikkat etmeleridir. İnanıyorum ki bütün öğrencilerimiz yüz yüze eğitimden uzak kalınan bir dönemi geride bırakarak, daha çok çalışma azim ve gayretiyle okullarına koşacaklardır.

Şanlıurfa’mızın tarım, sanayi ve ticaret gibi pek çok alanda ilerlemesinin yanı sıra eğitim alanında da üst sıralarda yer alma gayreti ve çabasına hep birlikte ortak olmalı, geleceğimizin teminatı yavrularımızın başta aileleri olmak üzere ülkemize faydalı bireyler olması için gayretlerimizi hep canlı tutmalıyız.

Aynı zamanda bir eğitimci olarak, bu duygu ve düşüncelerle, 2021-2022 eğitim öğretim yılının, başta sevgili öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını dilerim. Saygılarımla…

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek