SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Alaattin Çakıcı 643.Kırkpınar Ağası Mustafa Altunhan’ ı Ziyaret Etti

Alaattin Çakıcı 643.Kırkpınar Ağası Mustafa Altunhan’ ı Ziyaret Etti
Bu haber 08 Ağustos 2021 - 22:08 'de eklendi.

Alaattin Çakıcı, 643. Kırkpınar Ağası Edirneli ve aynı zamanda Altunhan Şirketler Grubu’nun sahibi olan Mustafa Altunhan’ı ziyaret etti. Çakıcı, bir süre Saros Körfezi’nde Altunhan’ın misafir olacak.

Açıklama yok.

Alaattin Çakıcı, 643. Kırkpınar Ağası Edirneli ve aynı zamanda Altunhan Şirketler Grubu’nun sahibi olan Mustafa Altunhan’ı ziyaret etti. Çakıcı, bir süre Saros Körfezi’nde Altunhan’ın misafir olacak. Trakya, Edirne ve Çorluda bir dizi ziyaretler yapacak olan Alaattin Çakıcı, ilk ziyaretini kadim dostu Mustafa Altunhan’a gerçekleştirdi. Alaattin Çakıcı, bir süre Mustafa Altunhan’la birlikte olduktan sonra ziyaretlerine devam edecek.

Açıklama yok.

Mustafa Altunhan Kimdir;

Altunhan, 25 Kasım 1965 tarihinde Edirne’nin Çömlekakpınar köyünde doğdu. Eğitim hayatını Edirne’de sürdürdükten sonra, 1986 yılında ticarete atılarak “Öz Edirne Birlik” turizm şirketini kurdu. İşlerini büyüterek Edirne’nin saygın iş insanlarından biri olmayı başardı.

Edirne‘de birçok kültürel ve sportif sivil toplum faaliyetlerine katılarak bu alanlara emek verdi. Kısa bir süre Edirne Spor Kulübü başkanlığı yaptı.

Altunhan’ın bir dedesi’nin eski Kırkpınar ağası, diğer dedesi’nin Başpehlivan olması onun da güreş’e olan ilgisini artırdı.

Güreş sporu’nun içerisinde büyüyen Altunhan, 2004 yılında Belediye’nin açık artırmaya sunduğu ağalık koçuna 86 bin ₺ vererek 643. Kırkpınar Ağası ünvanı’nı almaya hak kazandı. Ağalık görevini bir yıl sürdürdükten sonra bıraktı.

Açıklama yok.

Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak turizm sektörüyle yakından ilgilenen Mustafa Altunhan, bu yıl Altunhan Şirketler Grubu’nun turizmle alakalı şirketinin Saroz körfezi’ndeki işletmesi ve yatırımları, körfezin yerli ve yabancı turist akımına uğramasına neden oldu. Altunhan ve Alaattin Çakıcı’nın yakın arkadaş oldukları biliniyor.

Haber / Çanakkale : Ekrem Taşkıran

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek