SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Alaattin Çakıcı, Önemli İsimler İle Bir Araya Geldi

Alaattin Çakıcı, Önemli İsimler İle Bir Araya Geldi
Bu haber 01 Ağustos 2020 - 16:00 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL -ÖZEL HABER

Türkiye  Artık hem masada hemde  söz sahibi olmaya devam ediyor. Bugün Ülkesi için her zaman canını Feda eden Uluslararası ülkelerde söz sahibi olan Türk İş Adamları ve Seçkin isimler bir araya geldi işte o bir araya gelen Türk İnsanları .

Kısa süre önce Cezaevinden tahliye edilen Alaattin Çakıcı , Kürt Lakaplı Ahmet Turgut ve İş Adamı Selahatin Yılmaz ile bir araya geldi.

Dünyada ve Türkiye’de yeni oluşum,globalleşme Türkiye`yi Dünya bazında söz sahibi etmek için yeni düzen başladı. Düğmeye akademisyen ler ve Devlet adamları bastı,fakat artık iş dünyası isimleri de harekete geçti. Artık sıcak denizler de söz hakkı sahibi olacağız,Amerika,Fransa,Rusya ve İngiltere nin yaptığı dünya protokolü antlaşması ile yeni bir pakt kuruldu,Türkiye bu oyunu eyvallah gizli bağlantıları sayesinde bozar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek