SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Ali Sökmen ‘den 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı

Ali Sökmen ‘den 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı
Bu haber 10 Aralık 2020 - 2:50 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Türkiye `mizin ve Urfa’mızın Bürokratı Ak Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı, Ali Sökmen, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı.

Sökmen, Tüm insanların dil, din, ırk, cinsiyet ve yaş gibi farklılıklarıyla doğuştan ve eşit bir şekilde sahip oldukları hak ve özgürlükleri teminat altına alındığı, insanlığın ortak paydası olan 10 Aralık İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin kabul edilişinin 72. yıl dönümünü kutluyoruz.

İnsan Hakları Evrensel Beyannamesini ilk imzalayan ülkeler arasında olan Türkiye, insan haklarının korunması ve geliştirilmesi için önemli adımlar atmıştır. Bizim inancımızda ve kültürümüzde; hakkı korumak, insanlar arasında ayırım yapmamak, farklılıklara saygı duymak en önemli prensiplerdendir.

Türkiye, zalimin ve mazlumun kimliğine göre tavır belirleyen zihniyetlerin karşısında bugün de her türlü ayrımcılığı ortadan kaldırmak, sosyal adaleti sağlamak ve toplumsal refahı tesis etmek için güçlü bir irade göstermeye devam etmektedir.

Devlet ve millet olarak insan hak ve özgürlüklerini benimseyerek sahip olduğumuz farklılıkları sevgi, saygı ve hoşgörü ekseninde birer zenginlik olarak görme ve bu değerleri ülkemizi çok daha güçlü kılacak şekilde geleceğe taşıma azim ve kararlılığını yılmadan sürdürecek ve yeryüzündeki bütün mazlumların haklarının savunucusu ve hamisi olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; İnsan Hakları Günü’nün, dünyanın her yerindeki mazlum ve mağdur insanlar başta olmak üzere, tüm insanlık için daha fazla eşitlik, özgürlük ve adalet dolu günlerin yaşanmasına vesile olmasını temenni ediyor, vatandaşlarımızın insan hakları gününü kutluyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek