SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Ali Sökmen ‘den 10 Kasım Mesajı

Ali Sökmen ‘den 10 Kasım Mesajı
Bu haber 10 Kasım 2020 - 1:30 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Türkiye `mizin ve Urfa’mızın Bürokratı Ak Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı, Ali Sökmen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Sökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin Anadolu topraklarından silinmek istendiği bir dönemde, Kurtuluş Savaşımızı imkânsızlıklar içinde zafere ulaştırmış, bir Cumhuriyet kurmuş, bizlere hür ve eşit vatandaşları olduğumuz bağımsız bir ülke armağan etmiştir.

Atatürk’ün ‘Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır’ sözü, bizlere bıraktığı mirası ve bu mirasa karşı vazifemizi hatırlatmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti’nin payidar olması, bu uğurda her mücadelenin verilmesi, her fedakârlığın yapılması ödevimizdir. Bu ödev vatandaşlık görevimiz olduğu gibi Atatürk’e karşı borcumuzdur.

Bugün, ülkemizin ve Cumhuriyetimizin varlığına yönelen tehditlere karşı milli bilincimiz Atatürk liderliğinde verilen Kurtuluş Savaşı’ndaki bilinçle aynıdır. Sonsuza kadar da aynı kalacaktır. Bu şuurla muasır medeniyetleri yakalamak ve aşmak omuzlarımızdaki milli sorumluluktur.

Dünya tarihine büyük komutan, büyük devlet adamı, büyük lider olarak adını yazdıran Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde şükran, saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA