SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Ali Sökmen ‘den 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Ali Sökmen ‘den 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
Bu haber 24 Temmuz 2020 - 10:09 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Türkiye `mizin ve Urfa’mızın Bürokratı Ak Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı, Ali Sökmen, Türk Basınında sansürün kaldırılışının 110. Yıldönümünde, basın mensuplarımızın ve basın kuruluşlarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı kutluyorum.

Sökmen, Basınımız; haber, düşünce ve bilgiyi tarafsız bir şekilde kamuoyuna ileterek, toplumun doğru bilgilendirilmesi konusunda çok önemli bir görevi yerine getiriyor.

Bu görevi ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getiren basınımız, haber alma ve öğrenme hakkının layıkıyla kullanılmasına da hizmet ediyor.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Basın, milletin müşterek sesidir” veciz ifadeleriyle basınımızın bu önemli misyonunu en güzel şekilde belirtmişlerdir.

Hiç kuşku yok ki hürriyet ve demokrasi mücadelesi veren aziz milletimizin bu yolda aldığı mesafenin en büyük destekçisi yine basınımız olmuştur.
15 Temmuz’da milli irade ve demokrasimize kast eden hainlere karşı basınımızın verdiği mücadele ise her türlü takdirin üzerindedir.
İlimizin refah ve kalkınmasına, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkılar sağlayan basınımızın, fedakarlık ve gayretle yerine getirdikleri bu zor görevi başarıyla yerine getirmeye devam edeceklerine gönülden inanıyorum.
Halkımızın haber alma hakkını hayata geçirme gayretiyle zor şartlarda görev yapan basın mensuplarımızı ve basın kuruluşlarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” tebrik ediyor, çalışmalarında başarı dileğiyle sevgi ve saygılar sunuyorum.
“24 Temmuz Basın Bayramınız Kutlu Olsun.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek