SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Ali Sökmen ‘den Kurban Bayramı Mesajı

Ali Sökmen ‘den Kurban Bayramı Mesajı
Bu haber 30 Temmuz 2020 - 23:20 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Türkiye `mizin ve Urfa’mızın Bürokratı Ak Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı, Ali Sökmen, Kurban Bayramı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladılar.

Sökmen ,Sevginin, hürmetin, muhabbetin, iyilik ve güzelliklerin paylaşıldığı, İslam Alemi olarak birlik ve beraberliğin en derin kalbi duygularla yaşandığı, dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliklerin daha da güçlendirildiği çok değerli ve müstesna günlerden olan Kurban Bayramına kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Türkiye Cumhuriyeti olarak her alanda gerçekleştirilen azim dolu çalışmalarla muassır bir gelecek inşa etme yolunda karşımıza çıkarılan engelleri aşmak adına bu güzel bayram günlerinin vermiş olduğu birlik ve beraberlik duygusu ile birbirimize sımsıkı kenetlenerek, gücümüzü, kardeşliğimizi, birliğimizi, bir ve diri olduğumuzu tüm dünyaya göstermeli, ülkemiz, bizler ve yeni nesiller için çizdiğimiz yoldan asla sapmamalıyız. Özellikle geride bıraktığımız şu günlerde her zamankinden daha fazla kucaklaşmaya, yardımlaşmaya, muhtaçlara el uzatmaya ihtiyacımız olduğunu unutmayarak bu mübarek günleri bir fırsat olarak görmeliyiz.

Kurban Bayramı vesilesiyle, vatan uğruna şehadete eren kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, bu kutlu zamanda hac vazifesini yerine getirmekte olan din kardeşlerimizi, Yüce Yaradan için Kurban vazifesini yerine getiren herkesi tebrik ediyor, Bayramın tüm gönüllere huzur, barış, sevgi getirmesi dileği ile başta eğitim camiamız olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban bayramını kutluyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek