SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

ALMANYA’DA 7. SIRAYA YÜKSELDİ

ALMANYA’DA 7. SIRAYA YÜKSELDİ
Bu haber 26 Ekim 2021 - 11:27 'de eklendi.

‘Nerdesin’ önce  Avrupa’da patladı! ‘Nerdesin’ listelerde zirvede

Uriel, “Nerdesin” cover’ıyla Avrupa’da fırtınalar estiriyor. Türkiye’de iTunes listesinde zirveye oturan şarkı, Almanya müzik listelerinde de 7’nci sıraya kadar yükseldi.

Cover çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Uriel’in son şarkısı “Nerdesin”, dünya çapında ses getirdi. 90’lı yıllarda dünyaca ünlü yıldız Regina’nın seslendirdiği, Ayşen’in de dilimize uyarladığı unutulmaz şarkıya Uriel tarafından hazırlanan yeni versiyon, büyük beğeni topladı.

ALMANYA’DA 7. SIRAYA YÜKSELDİ

Uriel, Türkiye’de iTunes listesinde önemli bir başarıya imza attı. Sanatçı; Adele, Måneskin, CKay gibi dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra başta Ajda Pekkan, Edis ve Ezhel olmak üzere çok sayıda yıldız Türk sanatçıyı da geride bırakarak 1 numaraya yerleşti. “Nerdesin”, Avrupa müzik listelerinde de kendine yer buldu. Hareketli parça, Almanya’da en çok dinlenenler şarkılar arasında 7’nci sıraya kadar yükseldi.

REMİKS VERSİYON ARALIKTA

Başarının keyfini çıkaran Uriel, “Nerdesin”in remiks versiyonunu çıkarmayı bir süreliğine ertelediğini açıkladı: “Nerdesin’in remiksini de hazırladık ve kısa süre içinde onu da çıkarmayı planlıyorduk. Ama yayınladığımız ilk versiyon o kadar sevildi ki, şarkı tüm Avrupa’da listeleri zorlarken, bu ilgiyi dağıtmamak gerektiğine karar verdik. Remiks versiyonu aralık ayında dinleyicilerle buluşturacağım.”

TÜRKİYE’DEN TEKLİF YAĞIYOR

Yurtdışında yaşayan Uriel’e Avrupa ülkelerinde giderek büyüyen ilgi, Türkiye’ye de sıçradı. Organizatörlerden teklif üstüne teklif alan sanatçının çok yakında Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

Klip Linki

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek