SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

ALTYAPI SORUNLARI ŞUSKİ İLE ÇÖZÜLÜYOR

ALTYAPI SORUNLARI ŞUSKİ İLE ÇÖZÜLÜYOR
Bu haber 03 Kasım 2020 - 20:32 'de eklendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğünce Siverek ilçesinde yapılan 334 bin metre içme suyu şebeke projesi tamamlandı.

ALTYAPI SORUNLARI ŞUSKİ İLE ÇÖZÜLÜYOR
Şanlıurfa’nın tümünde altyapı hizmetlerini eşit şekilde sürdüren ŞUSKİ, vatandaşların içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Projeler kapsamında tüm araç ve personellerle birlikte kaliteli ve sağlıklı hat döşeme malzemeleri ile hummalı bir hizmet yürüten ekipler, Siverekte içme suyu şebeke projesi kapsamında vatandaşlara kesintisiz içme suyu kavuşturmak için toplamda 334 bin metrelik şebeke hattı döşendi.

Hedefine emin adımlarla ilerleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın tümünde olduğu gibi Siverek ilçesinde de hem kalite anlamında hem de suyun halka ulaşması anlamında büyük çaba sarf ederek ilçe merkezinin tümünü kapsayacak ve birçok kırsal mahalleyi de içine alacak olan içme suyu şebeke hattını tamamladı.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek