SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

AMERİKALI YAPIMCILAR TECRÜBESİNE GÜVENDİ

AMERİKALI YAPIMCILAR TECRÜBESİNE GÜVENDİ
Bu haber 23 Haziran 2021 - 12:14 'de eklendi.

Merkezi Amerika, Los Angeles, California’da bulunan ve Tremor Doyle, Alexa Khan, Nadira Akhonova ortaklığıyla kurulan Three Flames Pictures isimli film şirketi Türkiye’de çektiği “SHAME” isimli gerilim, korku tarzındaki filmleriyle hedeflerini yüksek tutuyorlar. Birçok ülkede festivallere katılacak olan “SHAME” isimli sinema filmi daha sonra bu ülkelerde gişe yarışına girecek.

Senaryo anlayışı ve yönetmenlik tecrübesine güvendiği Türk yönetmen Kayhan Başoğlu ile çalışma kararı alan Three Flames Pictures film şirketi ortakları dünya pazarında usta yönetmenle gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyorlar. “SHAME” isimli sinema filminin senarist ve yönetmeni Kayhan Başoğlu, Herkes haklı olmayabilir ama herkesin, her yaptığının bir nedeni vardır, Shame filmi gerilimin gücünü tamamıyla hikâyeden alan ve derdini de gizemli şekilde anlatan bir film ifadesiyle yapımı özetledi.

“SHAME” isimli sinema filminin %80’lik bir bölümünün İngilizce çekildiğini sözlerine ekleyen Kayhan Başoğlu “Oyuncuların Sadece iyi oynamaları değil İngilizce aksanları da önemliydi bizim için. Cast çalışmaları kolay geçmedi tabii. Cast çalışmamızı Line prodüktörümüz Hamdi Bor ile cast direktörü Yıldız Ergündüz yaptı.

Filmde oyunculuğuna inandığımız Türk, İngiliz ve Kazak oyunculardan oluşan bir kadro oluşturduk. Ayrıca bu tarz gerilim filmlerinde çocuk oyuncularla çalışmak daha endişe verici ve zordur. Fakat film boyunca İngilizce konuşan 10 yaşındaki muhteşem yetenekli üç çocuk oyuncumu da ayrıca tebrik ediyorum” dedi. Dünya film piyasasına hükmeden Amerikan şirketleri yönetmen Kayhan Başoğlu ile Türk sinema sektörünün başarısını keşfediyor.

SELÇUK AKA -İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek