SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Arda Gezer, Episode1 albümünün 2.video klibi

Arda Gezer, Episode1 albümünün 2.video klibi
Bu haber 19 Ocak 2021 - 15:54 'de eklendi.

Rap camiasının en çok tanınan isimlerinden biri olan prodüktör Arda Gezer ,geçtiğimiz günlerde Episode1 albümünü Welog Music etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.

Altı şarkıdan oluşan albümde Gezer ‘e Kaya Giray,Zeng-g,Kosmos,Hidra,Lia Shine,Şehinsah,Helineda,Hidra ve Ati242 eşlik etti.

Serinin ilk albümü özelliği taşıyan Episode 1 ‘ e 15 günde iki klip çekerek albümün ikinci ve üçüncü kliplerini de dinleyici ile buluşturdu.

Çalışmalarına karma da devam eden başarılı prodüktör Arda Gezer Episode1 albümünün 2. video klibi; Arda Gezer & Şehinsah&Helinada Nedeni Var , 3. video klip ; Lia Shine & Bu Gece Arama şarkısına çekildi.

Arda Gezer ; Episode1 albümünde yer alan diğer şarkılarını da kliplendirece’ğini, seriyi tamamladıktan sonra diğer sürpriz seriye geçeceğini,gece gündüz üretmeye devam ettiğini belirtti.

Arda Gezer ‘in yeni Episode1 albümünde yer alan 2. ve 3. klipleri Netd Youtube Kanalında yayında…

ABDULLAH YİĞİT-DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek