SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Bu haber 20 Temmuz 2021 - 9:03 'de eklendi.

 

SİNAN EYYÜPOĞLU – ANKARA
Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Eyyüpoğlu, Huzurun, bereketin, hoşgörü ve kardeşliğin, paylaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı müstesna günlerden birisi olan Mübarek Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlarımız, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutan, toplumsal birliğimize katkı sağlayan, değerlerimizin hatırlandığı, güzelliklerin en üst seviyede yaşandığı, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı günlerdir.

Milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için büyük fedakârlıklarda bulunmuş çok kıymetli şehit ailelerimizi ve kahraman gazilerimizi böylesine anlamlı günlerde ve her zaman hatırlamak, ayrıca hasta ve yardıma ihtiyacı olanları hatırlamak ve onlara karşı görevlerimizi yerine getirmek büyük önem taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Tüm hemşerilerimin olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı yürekten tebrik ediyor, bu bayramın, barış, mutluluk ve huzurun yeryüzüne hâkim olduğu bir dünyanın inşasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek