SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Avukat İbrahim Halil Bingöl Ankara `da Deva Partisi Yönetiminde görev aldı

Avukat İbrahim Halil Bingöl Ankara `da Deva Partisi Yönetiminde görev aldı
Bu haber 27 Ekim 2020 - 8:11 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –Özel Haber
Ankara ilinde Avukatlık yapan Şanlıurfa Birecik’ li genç ve hayırsever girişimci, Şanlıurfalıların ve Gazianteplilerin Ankara’da sık sık ziyaret ettiği, sevilen, sayılan, misafirperver, vatandaşı için sürekli kapısı açık olan, vatansever, Başarılı Avukat İbrahim Halil Bingöl’ün Başkent Ankara’da Deva Partisi İl Yönetimi Disiplin Kurulu Üyesi olması Şanlıurfa, Gaziantep ve Ankara ilinde sevenleri tarafından sevinçle karşılandı.

Ankara Barosu siciline kayıtlı olan Avukat İbrahim Halil Bingöl, Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Deva Partisi Ankara İl Yönetimi Disiplin Kurulu Üyesi olması ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Bingöl, öncelikle siyasete girmemin yegâne sebebi olan, Deva Partisi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve Deva Partisi Ankara İl Disiplin Kurulu Üyeliğini tarafıma tevdi eden İl Başkanımız Ali Güven ` e ve tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bugüne kadar halkımızın tüm kesimlerini nasıl kucakladıysam şimdi de Deva Partisi çatısı altında aynı özveri ile daha fazla çalışarak halkımızın hizmetkarı olarak yönetimimizle birlikte durmadan, yorulmadan çalışacağız.

Bingöl, açıklamasının devamında

Türkiye’de ekonominin durumu içler acısıdır. Vatandaşlarımız evlerine ekmek götürmekte zorlanmaktadır. Adalet sistemimiz keza aynı şekilde işlemez olmuştur. Gençlerimiz düşüncelerini dile getirmekten çekinir haldedir.

Artık Türkiye için yeni sözler söylemenin vaktidir.
Susmanın değil konuşmanın vaktidir.
Adaletsizliğe, haksızlığa karşı durmanın vaktidir.

Bizler Deva Partisi olarak Genel Başkanımız Ali BABACAN önderliğinde Türkiye’ye DEVA olmak için varız ve bunun için gece gündüz çalışacağız, dedi.

Türkiye Hazır, Ankara DEVA’ ya, DEVA da Ankara’ya hazır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek