SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

AZİZ AKKUŞ, MARDİN `DE

AZİZ AKKUŞ, MARDİN `DE
Bu haber 21 Ağustos 2020 - 20:33 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA-Özel Haber
15 Temmuz Federasyonu Divan Kurulu Başkanı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Mardin ilinde sevinç ile karşılandı.

Mardin İl Başkanı Hüseyin Timur ve ilçe başkanları ile bir araya gelen Akkuş, 15 Temmuz Federasyonu Mardin il başkanı ve ilçe başkanlarına mazbatalarını Divan Kurulu Başkanı Aziz Akkuş tarafından Tek tek takdim edilerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Timur, 15 Temmuz Federasyonu Divan Kurulu Başkanımız Sayın Aziz Akkuş Başkanımız Mardin ilimize gelerek il ve ilçe başkanlarımızın Mazbatalarını takdim etti. Mardin ilimize gelerek bizlere güç verdi. Bizde genel merkezin çalışmaları doğrultusunda çalışmalarımızı devam ediyoruz. Başkan Akkuş `a teşekkür ediyorum. Mardin ilimize gelerek bizler ile bir arada olduğu için.

Akkuş, 15 Temmuz Federasyonu olarak 81 il ve ilçelerde çalışmalarımız tam hız devam ediyor bugün turizm merkezi Mardin ilimizde il ve ilçe başkanlarımız ile bir araya gelerek mazbatalarını takdim ettik. İl Başkanımız Hüseyin Timur ve ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum ilgi ve alakasından dolayı. birlik ve beraberlik içinde ülkemiz ve yurt dışında 15 temmuz federasyonu olarak çalışmalarımız devam edecek .ülkesini vatanını milletini seven kim varsa kapımız sonuna kadar onlara açıktır dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA