SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Aziz Akkuş `tan 10 Kasım Mesajı

Aziz Akkuş `tan 10 Kasım Mesajı
Bu haber 10 Kasım 2020 - 1:11 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
15 Temmuz Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Divan Kurulu Başkanı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Akkuş, mesajında şu görüşlere yer verdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Komutan, Müstesna Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Atatürk; bir milletin topyekûn istiklal mücadelesi verdiği bir dönemde azmi, cesareti ve ferasetiyle milletine liderlik eden büyük bir komutan ve aynı zamanda büyük bir devlet adamıdır. O, bağımsızlığımız yolunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak, kurduğu Cumhuriyetle birlikte ülkesinin ve milletinin her alanda ilerlemesi için yılmadan çaba göstermiştir. Onun önderliğinde Anadolu topraklarından yükselen bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, yaşamına sığdırdığı büyük başarılar tüm dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur.

Milletine olan aşkı, sevgisi ve güveni tarif edilemez olan Gazi Mustafa Kemal, milletimizin gönlünde daima yaşayacaktır. Yüce Türk Milleti hiçbir zaman Ata’sını, O’nun ilkelerini ve aziz hatırasını unutmamıştır ve unutmayacaktır.

10 Kasımlar Mustafa Kemal Atatürk’ü anmanın, bir kez daha anlamanın günüdür. Bugün O’nu en güzel anlamanın yolu ise, veciz bir şekilde ifade ettiği gibi “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” sözleriyle bizlere emanet bıraktığı Devletimizi gelecek nesillerimize aynı şuur, inanç ve kararlılıkla bırakmaktır.

Bunun içinde, Ülkemizin bilimden teknolojiye, eğitimden sağlığa, tarımdan savunma sanayisine kadar her alanda daha fazla gelişmesi için, milletimizin huzur ve güven içinde daha müreffeh bir yaşam sürmesi için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmak hepimizin en temel görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve milletimizin unutulmaz lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle yad ediyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek