SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Aziz Akkuş `tan 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Mesajı

Aziz Akkuş `tan 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Mesajı
Bu haber 11 Ekim 2020 - 14:45 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
15 Temmuz Federasyonu Divan Kurulu Başkanı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Akkuş , “Bugün, 2011 yılında gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda Türkiye, Peru ve Kanada’nın girişimleriyle kabul edilen 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü.

Ülkelerin geleceği olan çocuklarımızın özellikle de kız çocuklarımızın desteklenmesi, güçlendirilmesi ve onlara yatırım yapılması son derece önemlidir.

Bu amaçla yola çıkılarak yapılacak her yatırım özellikle kız çocuklarına karşı ayrımcılık ve şiddet sarmalının kırılması için atılmış önemli bir adım olacaktır. Kız çocuklarımızın insan haklarından tam ve etkili bir şekilde yararlanmaları için herkesin üzerine düşen vazifeyi en etkili şekilde yerine getireceğini umuyor ve yaşamın onların gülücükleriyle anlamlı olduğunu vurgulamak istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, kadına şiddetin ve çocuk istismarının yaşanmadığı bir dünya temennisiyle 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nü kutlar, anne ve babalarına mutlu günler dilerim.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek