SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

AZİZ AKKUŞ `TAN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

AZİZ AKKUŞ `TAN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI
Bu haber 19 Eylül 2020 - 1:33 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
15 Temmuz Federasyonu Divan Kurulu Başkanı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Akkuş, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal Rütbesi” ile “Gazilik” unvanının verildiği günün 99. yıldönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü’nü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz.

Ülkemizin her karış toprağında, vatanını bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.

Dünya tarihine mal olmuş bir kurtuluş destanı ile kazanılan bu vatan, bizlere şehit ve gazilerimizle birlikte emanet olup, bu güne kadar şehit ve gazi vermekten korkmaksızın korunmuş ve aynı inançla ebediyen korunacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek