SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

AZİZ AKKUŞ `TAN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

AZİZ AKKUŞ `TAN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
Bu haber 14 Haziran 2021 - 0:47 'de eklendi.

Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Jandarma Teşkilatının 182 ’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Akkuş, Milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek adına mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakârlık ve özveriyle hizmet veren Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini ve kabiliyetiyle daima takdiri hak etmiş, aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla da milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır.

Günümüz dünyasında güvenliğin temini ve güvenlik hizmetlerinin kalitesi, toplumsal gelişmenin, kalkınmanın ve demokrasinin temel dinamiklerinden biridir. Jandarma Teşkilatımız da, toplum vicdanından ve yasalardan aldığı güçle, güvenlik ve bireysel hak ve özgürlükler arasındaki hassas dengeyi daima gözeterek, kendisine tevdi edilen vazifeleri büyük bir başarı ile yerine getirmektedir.

Terörle mücadeleden asayişe, düzensiz göçle mücadeleden trafik güvenliğine kadar gece gündüz demeden fedakarca hizmet veren, suç ve suçluya göz açtırmayan, üstlendiği mülki, adli ve güvenlik görevlerini yüksek vazife şuuru ile yerine getiren, devletimizin en köklü kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatımız, vatandaşlarımızın huzur ve refahının sağlanmasında önemli rol oynamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; tarihi şan ve şereflerle dolu Türk Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan, bayrak ve sancak uğruna şahadet mertebesine ulaşmış şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyor, aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine ve yakınlarına, görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık ve mutluluk diliyor,

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek