SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN BAYDİLLİ KIRSALDA KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN BAYDİLLİ KIRSALDA KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Bu haber 25 Ocak 2022 - 11:29 'de eklendi.

BAŞKAN BAYDİLLİ KIRSALDA KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kar yağışı nedeniyle yolları kapanan kırsal mahallelerde yapılan yol açma çalışmalarını incelerken kırsaldaki vatandaşlarla da bir araya gelip taleplerini dinledi

Karaköprü Belediyesi geçen haftadan beri şehirde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için merkezde ve kırsalda yol açma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de sık sık sahada çalışmaları takip edip ekiplere direktifler vererek yönlendiriyor. Başkan Baydilli, Yusufkuyu Kırsal Mahallesinde yapılan yol açma çalışmalarını incelerken, kırsaldaki vatandaşlarla da bir araya geldi.

Kırsal mahallede karla kaplı tüm yolların açılması için ekiplere talimat veren Başkan Baydilli, mahalledeki vatandaşlarla da bir araya gelip sohbet etti, taleplerini dinledi. Vatandaşların elektrik kesintileriyle ilgili şikâyeti için DEDAŞ iş müdürünü arayan Başkan Baydilli kesintilerle ilgili bilgi alıp vatandaşların talebini iletti.

Merkez ve kırsalda ellerinden geldiğince her yolu açmaya çalıştıklarını kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ekiplerin gece-gündüz vardiyalı bir şekilde çalıştığını söyledi.

Başkan Baydilli, “Bugün Yusufkuyu Mahallemizde kar küreme çalışmalarını inceledik, buradan da başka mahallelere geçeceğiz. Buradaki vatandaşlarımızla da bir araya geldik ve hasbihal ettik. Tabi ki bu kar yağışı çiftçilerimiz için rahmet ve berekettir. Ancak bunun olumsuz etkilerini gidermek, vatandaşlarımızın mağdur olmasını engellemek için biz de çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kırsal mahalledeki vatandaşlar da çalışmalar ve ziyaretleri için Başkan Baydilli’ye teşekkür ettiler.

www.karakopru.bel.tr

facebook/Karakoprubel

twitter @ Karakoprubel

youtube/ Karakoprubel

Instagram/ Karakoprubel

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek