SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Bu haber 19 Temmuz 2021 - 17:15 'de eklendi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli , Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak tüm vatandaşların bayramını kutladı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli, mesajında bayramın sadece kurban eti değil mutluluğu ve muhabbeti paylaşmaya da vesile olmasını diledi.

Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı dönemlerden olay bayramlardan birine daha ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. İki yıldır pandemi nedeniyle bayramları kucaklaşarak, yakınlaşarak geçiremesek de bayramın güzelliklerini, paylaşımını hissediyoruz.

Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bu Kurban Bayramı’nda sadece kurban etlerini değil mutluluğumuzu ve muhabbetimizi de paylaşalım. Bu bayramda kısıtlamalar olmasa da pandemi tehlikesi sürdüğü için dikkatli olalım, trafikte dikkat edip kurallara uyalım ki bayramımız hüzne dönmesin.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Şanlıurfalı ve Karaköprülü hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığın sağlık ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek