SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN BEYAZGÜL, ”ZAMAN İÇERİSİNDE BATIYA FİDAN VE ÇİÇEK SATACAK DURUMA GELECEĞİZ”

BAŞKAN BEYAZGÜL, ”ZAMAN İÇERİSİNDE BATIYA FİDAN VE ÇİÇEK SATACAK DURUMA GELECEĞİZ”
Bu haber 15 Kasım 2020 - 13:17 'de eklendi.

Göreve geldiği günden bu yana üretim ve tasarruf konularının üzerinde dikkatle duran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Akçakale ilçesindeki çiçek ve fidan üretim merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ziyaretleri sırasında Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık da eşlik etti.

Kendi asfaltını, betonunu kilitli parke taşını üreten, araçtan yakıttan bakım onarımlardan tasarruf sağlayan Büyükşehir Belediyesi bu kez de daha önceden satın aldığı çiçekleri kendi öz kaynaklarıyla Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığının da girişimleriyle Akçakale’deki fidanlıkta üreterek çiçek ekiminden yıllık 1.5 Milyon TL tasarruf sağlıyor.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK YILLIK 1.5 MİLYON TL CİVARINDA TASARRUF SAĞLIYORUZ”
Akçakale’deki fidan, bitki ve çiçek üretim merkezi ile beraber Büyükşehir Belediyesi olarak 1.5 Milyon TL civarında yıllık tasarruf sağladıklarını dile getiren Başkan Beyazgül, “Akçakale Fidanlığımızı ziyarete geldik. Burada fidan, çiçek üretimi ve çiftçilerimiz için bitki üretimi yapmaktayız. Kendimize yetecek kadar Büyükşehir Belediyesi gerek orta refüjlerde gerek ise park bahçelerde kendimize yetecek kadar fidanımızı üretiyoruz.” dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL: ”ZAMAN İÇERİSİNDE BATIYA FİDAN VE ÇİÇEK SATACAK DURUMA GELECEĞİZ”
Başkan Beyazgül: ”Ancak bugün yeniden Park Bahçeler Daire Başkanlığımızın ekibi ile istişare ettiğimiz de şunu gördüm, bölgeye yetecek kadar fidan üretim potansiyelimiz oluşacak, inşallah biz Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinin belki de zaman içerisinde Batıya da fidan ve çiçek satma durumuna geleceğiz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şuanda bununla 1.5 Milyon civarında yıllık tasarruf sağlamaktadır. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok kaliteli ve değerli fidanlarımız, çiçeklerimiz üretilmektedir, tabi Şanlıurfa’nın doğası, iklimi buna çok müsait inşallah tesisleri büyüteceğiz” dedi.

Daha sonra Başkan Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ile beraber ilçede ki yeşil alan ortak projelerini incelediler.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek