SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN CANPOLAT İLE MAHALLELERİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

BAŞKAN CANPOLAT İLE MAHALLELERİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Bu haber 04 Ekim 2020 - 15:57 'de eklendi.

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde parke döşeme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Süleymaniye ve Ahmet Yesevi mahallelerinde yer alan yeni sokaklarda parke döşeme işlemi yaparken, yine aynı mahallelerde deforme olmuş parke taşlarının yerine yenilerini döşüyor.

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal ayrımı yapmadan ilçe geneline hizmet götürmeye devam ediyor. Bu çerçevede Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Süleymaniye ve Ahmet Yesevi mahallelerinde kilitli parke döşeme işlemlerini sürdürüyor. Ekipler, mahallelerde yeni açılan sokaklara parke döşerken, mevcut sokaklarda ise deforme olmuş parke taşlarını kaldırıp yerine yenilerini döşüyor.

Öte yandan Fen İşleri ekipleri Ahmet Yesevi Mahallesinde yapılaşması ve alt yapı işlemleri tamamlanmış bölgeleri yeni yollarına kavuşturmaya devam ediyor. Bölgede hummalı bir çalışma yürüten ekipler, yeni yolları tamamlayıp kış ayları öncesi vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek