SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN CANPOLAT MÜJDEYİ VERDİ: 3 MAHALLE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

BAŞKAN CANPOLAT MÜJDEYİ VERDİ: 3 MAHALLE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Bu haber 26 Ekim 2021 - 13:42 'de eklendi.

BAŞKAN CANPOLAT MÜJDEYİ VERDİ: 3 MAHALLE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Aksa Doğalgaz yetkilileriyle bir araya geldi. Başkan Canpolat, 2022 yılında Bağlarbaşı, Süleymaniye ve Yavuz Selim Mahallelerinin doğalgaza kavuşacağı müjdesini verdi.

Bir 4 kişi, oturan insanlar, iç mekan ve yazı görseli olabilir
Başkan Mehmet Canpolat, ilçenin ihtiyaçları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Canpolat, merkez mahalle muhtarlarıyla birlikte Aksa Doğalgaz Şanlıurfa Müdürü Muhammed Nezih Ural ve teknik ekibiyle görüştü. Teknik ekip, Haliliye’de devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Canpolat, ayrıca mahallelerden gelen talepleri de doğalgaz yetkililerine iletti.

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir
Toplantı sonrası yapılan görüşmelerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Şu anda Aksa Doğalgaz bölge müdürlüğümüzdeyiz. Değerli Müdürümüz Muhammed Nezih Vural’ın misafiriyiz. Muhtarlarımızla birlikte Süleymaniye, Hızmalı, Bağlarbaşı, Yavuz Selim ve Ahmet Yesevi mahalle muhtarlarımızla hem bazı mahallelerimizde eksik kalan sokaklarımız hem de 2022 yatırım programındaki alınması gereken hiç girilmemiş mahallelerimizi konuştuk. Süleymaniye, Bağlarbaşı ve Yavuz Selim mahallelerimiz. İnşallah bunları 2022 yatırım programına aldık. Buradan da müjdesini verebilirim. Bu hususta da biz, belediye olarak Aksa Doğalgaz firmasının daha hızlı daha seri çalışabilmesi için elimizden geleni her türlü kolaylığı sağlıyoruz ve sağlayacağımızı ifade ederim. Vatandaşlarımız da inşallah en kısa sürede ön abonelik taleplerini muhtarlarımız aracılığıyla iletirler. İnşallah, Yavuz Selim, Süleymaniye ve Bağlarbaşı mahallelerimiz doğalgaza kavuşacak. Sırrın, Ahmet Yesevi ve Hızmalı mahallelerimizle ilgili olarak eksik birkaç sokağı inşallah 2022’de tamamlamış olacak. Bizler, Haliliye Belediye Başkanı olarak hep birlikte vatandaşlarımızın daha nezih daha konforlu daha sıcak bir ortam sağlamaları ve günlük hayatlarını idame ettirmeleri adına doğalgaz gibi bir nimetin Haliliye ilçemizin tüm sokaklarına tüm mahallelerine kullanılabilmesi adına her türlü gayreti ortaya koyduğumuz ifade ederim. Aksa Doğalgaz firmasına ve değerli muhtarlarımıza uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım.”
Aksa Doğalgaz Şanlıurfa Müdürü Muhammed Nezih Ural ise çok verimli bir toplantı yaptıklarının altını çizerek, Haliliye’de 45 bin abone sınırına ulaştıklarını ifade etti. Ural yaptığı açıklamada, “Haliliye ilçemize bağlı 35 mahallemizde doğalgaz arızalı sağlamış durumdayız. 2022 yatırımları kapsamında Süleymaniye, Bağlarbaşı ve Yavuz Selim yatırımları planlama ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdik. Haliliye ilçemize yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bizde Belediye başkanımıza ve değerli muhtarlarımıza nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek