SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN EKİNCİ `DEN VATANDAŞLARA ÇAĞRI GELİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM

BAŞKAN EKİNCİ `DEN VATANDAŞLARA ÇAĞRI GELİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM
Bu haber 20 Temmuz 2020 - 16:53 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Başkan Salih Ekinci’nin bizzat takip ettiği ‘Görüntülü Talep Ve Öneri” uygulaması vatandaşlardan da destek görüyor.

AK Belediyeciliğin Türkiye’deki örnek adreslerinden birisi haline gelen Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Başkan Salih Ekinci’nin bizzat takip ettiği ‘Görüntülü Talep Ve Öneri” uygulaması vatandaşlardan da destek görüyor. Başkan Ekincinin ekiplerin önemle hassasiyet gösterdiği uygulama sayesinde vatandaşlar yaşadıkları sorunları veya bulunmak istedikleri taleplerini görüntülü olarak çekerek, kurumun wathatsap hattına iletiyor. Ekiplerce her saniyesi izlenen görüntüler daha sonra not alınarak gerekli birimlere iletiliyor ve vatandaşlara gün içerisinde dönüşler yapılıyor.

VİRANŞEHİR, BAŞKAN EKİNCİ’DEN MEMNUN
İlçedeki tüm çalışmaların takipçisi olan Başkan Ekinci’nin uygulamalarından memnun olduklarını belirten Viranşehirliler, “Başkanımız çok çalışıyor. Halkla da iç içe. Bir sorunumuz veya bir talebimiz olduğu zaman oturduğumuz yerden görüntülü olarak belediye watsap hattına iletiyoruz. Arkadaşlar aynı gün kendilerine videonun ulaştığını ve ilerleyen günlerde de talebin tam olarak nasıl cevap bulduğu konusunda da geri dönüş yapacaklarını söylüyorlar. Başkanımız Salih Ekinciye ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek