SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN EKİNCİ GECE MESAİSİNDE

BAŞKAN EKİNCİ GECE MESAİSİNDE
Bu haber 20 Kasım 2023 - 9:45 'de eklendi.

BAŞKAN EKİNCİ GECE MESAİSİNDE

2023

Viranşehir Belediyesi tarafından şiddetli yağışlar nedeni ile kriz masası kuruldu. Belediye ekipleri tam kadro sahaya inerken, Belediye Başkanı Salih Ekinci de personeli Kriz Masası’ndan yönetti.

 

 

 

 

 

İlçeyi dün akşamdan beri etkisi altına alan sağanak yağışlar nedeniyle, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü İdare Binasında Kriz Masası kuruldu. Belediye Başkan Yardımcıları, ŞUSKİ Müdürü, Fen İşleri, Park Bahçe ve Temizlik İşleri Müdürlerinin de hazır bulunduğu Kriz Masası’nı ziyaret eden Başkan Ekinci, acil müdahale ekiplerine yardımcı oldu. Gece saatlerinde Kriz Masası’na gelen telefonlara anında bakılarak sorunlar çözüme kavuşturulurken; ekipler su baskınlarına maruz kalan sokak, cadde ve mahallelerde acil önlem alıp gerekli çalışmaları yaptı.

 

 

 

 

 

Viranşehir Belediyesi’nin kriz masasında tüm mahallelerdeki çalışmaların yakından takip edildiğini belirten Başkan Ekinci, “Meteorolojiden aldığımız uyarı ile Viranşehir’de yağışlar öncesinde Belediye olarak hazırlıklarımızı tamamladık, yağışların ardından kriz masası kurduk, ekiplerimizi oluşturduk. Yoğun yağmur yağışı nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara karşı hazırlıklarımız tamam, ekiplerimiz 7/24 vatandaşlarımızın hizmetindedir. Yaşanan olumsuzluklara anında müdahale ediyoruz. Viranşehir’de bir hemşerimizin dahi mağdur olmaması için gece gündüz çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

 

 

 

 

Başkan Ekinci, gece saatlerinde mesai mefhumu gözetmeksizin, vatandaşlara hizmet için çalışan ekiplere teşekkür ederek, kolaylıklar diledi.

kaynak:https://www.viransehir.bel.tr/Haberler-33/1891-Detay/

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA