SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN EKİNCİ VE KAYMAKAM DERECİ `DEN KORONAVÜRİS DENETİMİ

BAŞKAN EKİNCİ VE KAYMAKAM DERECİ `DEN KORONAVÜRİS DENETİMİ
Bu haber 11 Ağustos 2020 - 18:56 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

Şanlıurfa Viranşehir Belediye başkanı Salih Ekinci ve İlçe kaymakamı, Ömer Dereci Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ikincisini gerçekleştirilen korona virüsü denetimleri kapsamında sahaya inerek denetime çıktı.
Viranşehir ilçe Kaymakamı Ömer Dereci , Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçe Emniyet Müdürü kılıç Aslan ile birlikte içişler bakanlığın tarafından ikincisi gerçekleştirilen koronavirüsü denetimleri nedeniyle yapılan çalışmalara katıldı.

Zabıta, emniyet, jandarma, ilçe tarım ve ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan denetimlerde; hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına ilişkin denetimler yaptı. Denetimlerde vatandaşlar, kurallara uyulması konusunda uyarıldı.

Kaymakam Dereci ve Belediye Başkanı Ekinci de , pazar esnafları ve vatandaşlarla sosyal mesafe kurallarına göre sohbet ederek, kurallara uymanın önemine dikkat çekti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Bu illeti hep birlikte kurallara riayet ederek yeneceğiz” dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bugün vatandaşımıza konunun önemini bir kez daha anlatıp, farkındalık oluşturmaya çalıştık. Her bir vatandaşımızın maske ve sosyal mesafe kurallarına uymasını istiyoruz; çünkü bir kesim kurallara uymadığı zaman risk ortaya çıkıyor. Hepimiz tedbirlerimizi en üst seviyede almaya devam edersek, koronavirüsle mücadelede o denli başarılı oluruz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek