SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Başkan Kayabaşı Oğlu İçin Dillere Destan Düğün Yaptı

Başkan Kayabaşı Oğlu İçin Dillere Destan Düğün Yaptı
Bu haber 28 Temmuz 2020 - 13:00 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA –ÖZEL HABER
Birecik İlçesinin En Büyük Aşiretinden Ketikan Aşiretinin Önde Gelen İş Adamlarından Birecik Canlı Hayvan Alım satımı Dernek Başkanı ve Ak Parti Birecik ilçe Başkan Yardımcısı Alkan Kayabaşı oğlu Hüseyin Kayabaşı ve Zühre Gelini için Birecik ilçesinde dillere destan düğün töreni yaptı.

Alkan Kayabaşı ve Gelinin Babası Murat Çakır gelen konukları kırmızı halıdan karşıladılar.
Gelin Zühre, Damat Hüseyin Kayabaşı `nın mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Böyle olur Ketikan Aşireti düğünü binlerce kişinin katıldığı düğünde sosyal mesafe kurallarına uyularak düğün yapıldı.

Düğüne katılanlar ise Birecik Belediye Başkan Vekili Seyhan Güneş, Ak Parti Birecik ilçe Başkanı Vahap Aktar. Ak parti Birecik Belediye meclis üyeleri, Halfeti Halk Eğitim Müdürü Eşref Arıkan, Ak Parti Skm Başkanı Ömer Demir, İş Adamı Ahmet Kaya ve çok sayıda Akraba eş dostları katıldı.

Düğüne telgraf gönderenler ise Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ve Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak.
Kayabaşı, Oğlum Hüseyin `ın düğün törenine katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için iyiki varsınız dedi.

Açıklama yok.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA