SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN KOYUNCU `DAN TEŞEKKÜR MESAJI

BAŞKAN KOYUNCU `DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Bu haber 08 Ağustos 2020 - 18:18 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Şanlıurfa Güvenlik ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Koyuncu, Babamın iki Ay’a yakın süren tedavisi boyunca bizlere olan desteklerini esirgemeyen başta Ankara Memorial Hasta hanesi başhekimi, doktorları, hemşireleri ve değerli bütün çalışanlarına teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Aynı şekilde bizlerle yakından ilgilenen başta Genelkurmay başkanımız ve Jandarmamızın değerli komutanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Milletvekilleri ve yöneticilerine ve kamu kurumlarımızın değerli bürokratlarına teşekkürü bir borç biliyoruz.

Dahası, bu süreçte gerek Ankara’ya bizleri ziyaret edip desteklerini eksiltmeyen başta Şanlıurfa olmak üzere, ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinin kanaat önderlerine çok müteşekkiriz.

Ayrıca, ilk günden beri destek ve dualarıyla bizleri yalnız bırakmayan dost ve akrabalarımıza canı gönülden hürmetlerimizi sunuyoruz. Ve önemlisi, babamızı dualarında eksik etmeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Hepinizden Allah Razi olsun

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek