SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN KUŞ TALEPLERİ SAHADA DİNLİYOR

BAŞKAN KUŞ TALEPLERİ SAHADA DİNLİYOR
Bu haber 31 Temmuz 2021 - 7:51 'de eklendi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. Seçildiği ilk günden itibaren esnaf ve vatandaşlarla birlikte olan ve talepleri sahada bire bir dinleyen Başkan Kuş, rutin hale getirdiği saha gezilerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Kuş son olarak beraberinde meclis üyesi İbrahim Halil Beyaz’la birlikte soluğu çarşı bölgesinde aldı. İlk olarak ucuzluk çarşısına geçti. Burada esnafı tek tek dolaşan ve talepleri alan Başkan Kuş, daha sonra çarşı bölgesine geçti. Burada da meclis üyesi İbrahim Halil Beyaz’la birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden ve taleplerini dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, esnaf tarafından kendisine iletilen sorunların çözümü için ilgilileri talimatlandırdı. İlçe esnafıyla mesai kavramı dinlemeksizin birlikte olan Başkan Kuş, vatandaşların memnuniyetine teşekkür etti. Esnaf ve vatandaşlarla her zaman iç içe olacaklarını kaydeden Başkan Kuş, daha sonra bölgeden ayrılıp, saha ziyaretlerine Eyüpnebi mahallesinde devam etti.

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

İlçeyi esnaf ve vatandaşlarla birlikte yönettiklerini belirten Başkan Kuş,” Esnafımız ve vatandaşlarımızla her zaman iç içe olup, taleplerini birinci ağzından dinlemeye devam edeceğiz.” Dedi.

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve ayakkabı görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, yiyecek ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek