SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN KUŞ, YAPIMI BAŞALAYAN FABRİKA ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

BAŞKAN KUŞ, YAPIMI BAŞALAYAN FABRİKA ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.
Bu haber 24 Ekim 2021 - 21:03 'de eklendi.

BAŞKAN KUŞ, YAPIMI BAŞALAYAN FABRİKA ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Organize Sanayi bölgesinde yapım çalışmaları başlayan ve bitiminde yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak olan fabrika inşaatında incelemelerde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Organize Sanayi bölgesinde yapım çalışmaları başlayan ve bitiminde yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak olan fabrika inşaatında incelemelerde bulundu. rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra istihdama yönelik çalışmalar da yürüten Eyyübiye Belediyesi, Organize Sanayi bölgesinde fabrika yapımı için çalışmalara başladı. 5171 metre karelik alanda 3600 metre karelik kapalı alana sahip, fabrika yapımı için ihale sürecinin tamamlanmasının ardından hafiryat çalışmaları da başladı. Alandaki çalışmaları inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldı. İmalat, depolama, paketleme ve idari birimleri olmak üzere her türlü teknik altyapı ve son teknolojik araç ve gereçlerden oluşacak fabrika, engelli vatandaşların istihdamı gözetilerek dizayn edilmiş.

Temel atma öncesi hafriyat çalışmalarının yapıldığı alanı inceleyen Başkan Kuş yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Göreve geldiğimiz günden bu yana ekibimiz ile birlikte Eyyübiye’nin dertleri ile dertleniyoruz. Bir taraftan Fen İşleri birimi, bir taraftan Park ve Bahçeler birimi, bir taraftan Temizlik işleri birimi, bir taraftan Sosyal Yardımlaşma birimimiz, 23 birimimiz ile birlikte 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olduk. Son yılların en büyük sıkıntısı istihdam ve işsizlik. Bu noktada biz Eyyübiye’li kardeşlerimize şunu ifade etmiştik; işsizlik noktasında inşallah istihdamın önünü açacağız ve inşallah işsizliği minimum seviyeye düşürmenin çabasında olacağımızı söylemiştik. Bugün çok şükür o sözümüzde tutup yerine getiriyoruz. Yüzlerce Eyyübiye’li kardeşlerimize istihdam anlamında kendilerine fabrikanın temelini atmış bulunmaktayız. İnşallah Şubat veya Mart ayında Eyyübiye’li kardeşlerimiz ile açılışını yapacağız. Yüzlerce Eyyübiye’li kardeşlerimizi işleri ile kendi fabrikaları ile buluşturacağız. Bununla da yetinmiyoruz. Sera Kent ile de son adımlarımızı atıyoruz. Bu ayın sonunda inşallah Seramızın da İhalesini yapmış olacağız. Orada da çok ciddi manada istihdam sağlayacağız. Bize yol açan bu imkanları sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Eyyübiye’li halkım ve şahsım adına şükranlarımı iletiyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek