SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN KUŞ’TAN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN KUŞ’TAN 23 NİSAN MESAJI
Bu haber 23 Nisan 2021 - 3:43 'de eklendi.

BAŞKAN KUŞ’TAN 23 NİSAN MESAJI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kuş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Başkan Kuş, 23 Nisan’ın, Türk milletinin işgallere karşı birlikte hareket ederek imkanları zorlayıp dünyaya varlığını kanıtladığı gün olduğunu belirtti.

İşgallere karşı birlikte hareket edilerek vatan topraklarının bütünlüğünün tek vücut halinde sağlandığını belirten Başkan Kuş,” Türkiye Büyük Millet Meclisimiz 101 yaşına girmiştir. İşgallere ve bölünmeye karşı tüm imkanlar seferber edilerek elde edilen zafer sonrası çocuklarımıza armağan edilen bu günün ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 101. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

Birlik ve beraberlik içinde hareket edilerek kazanılan ve bağımsızlık mücadelesinin zaferle sonuçlandırdığımız bu günün millet iradesinin tezahürü olarak karşımıza çıktığını görüyoruz. Bu birlik ve beraberlik içinde hareket edilerek kazanılan ve örnek teşkil eden bu günün yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmiştir.

Bu bayram, geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza duyulan güvenin bir göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor ve çocuklarımızın ve milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek