SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Başkan Samancı `dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Başkan Samancı `dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
Bu haber 24 Temmuz 2020 - 10:00 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-AĞRI
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Samancı, 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basını’nda sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanmaktadır. Gazeteciler ve Basın Bayramı’nın 112. yıldönümü nedeniyle açıklamada bulundu.

Samancı , “Basın, demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Basın doğru, yansız ve hızlı biçimde bilgi ve haber vermek, olumsuzlukları sorgulamak, kamu yararını ilgilendiren konu ve olaylarda kamuoyu oluşturmak, toplumu aydınlatma işlevini yerine getirmek konusunda önemlidir.

Yazılı, işitsel ve görsel kanallar aracılığı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektedir.

Ağrı İlimiz ve Ülkemizin tanıtımı noktasında üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla çalışmalarına devam eden basın mensuplarına teşekkür ediyorum .

Bu duygu ve düşüncelerle basın ilkelerine göre mesleklerini tarafsız bir şekilde yerine getiren başta Ağrı ilimiz ve Ülkemizin basın mensuplarına olmak üzere tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyor. ”ifadelerinde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek