SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Başkan Samancı `dan 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü Mesajı

Başkan Samancı `dan 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü Mesajı
Bu haber 25 Kasım 2020 - 16:45 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-AĞRI
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Samancı, Bugün tüm dünyanın ortak gündem maddelerinden biri olan “kadına şiddet”in bizim topraklarımızda da hâlâ konuşuluyor olması geçmişimizi, medeniyetimizi, milli ve manevi değerlerimizi düşündüğümüzde ne yazık ki utanç verici.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü, bu anlamda kadına ve aile içi şiddete dikkat çekme, şiddetin üzerine düşünme, çözüm üretme imkânı sunması açısından önemli bir farkındalık günü.

Kadına yönelik şiddet içeren hiçbir davranış ve tutumu asla kabul etmiyor; bu konudaki mücadelemizi “sıfır şiddet” hedefiyle sürdürüyoruz.

Eğer bir yerde kadına şiddet varsa o şiddet herkese yapılıyordur. Bir yerde kadına haksızlık varsa o tüm insanlığa yapılan haksızlıktır. Yaşanılan şiddet bir kader değildir. Kadınlarımızın yalnız olmadıklarını, Devletimizin daima yanlarında olduğunu bilmelerini isterim.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü vesilesiyle tüm kadınlarımıza mutlu, huzurlu, sevgi dolu ve şiddetten uzak bir yaşam diliyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA