SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Başkan Samancı `dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Başkan Samancı `dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Bu haber 08 Mart 2021 - 2:34 'de eklendi.

SERVET SAMANCI -ANKARA
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Samancı, mesajında şu ifadelere yer verdi:” Milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcıları hiç şüphe yok ki kadınlarımızdır. Günümüzde gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden biri de kadının bulunduğu toplumdaki özgürlüğü, saygınlığı ve yönetimdeki yeri ile belirlenmektedir.

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in ”Cennet annelerin ayakları altındadır.” sözünün muhatabı olan kadınlar, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan güzide değerlerimizdir.

Tarihimizin her döneminde etkin rol oynamış, bu tarihi birlikte yazdığımız kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Gününde çok farklı bir konumda olduklarının bilincinde ve minnettarlığı içindeyim. Zira Türk kadını dünyada misli görülmemiş bir fedakârlığın feragatin ve Yüksek seciyenin sembolü olarak bu farklılığa hak kazanmıştır. Bir toplumda kadına gösterilen saygı, verilen değer, hak ve sorumluluklar, o toplumun çağdaşlık ve gelişmişlik düzeyini belirlediği kanaatindeyim.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek