SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN SAMANCI `DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN SAMANCI `DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI
Bu haber 20 Haziran 2021 - 5:48 'de eklendi.

SERVET SAMANCI -AĞRI
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Samancı , “Babalar, çocuklarına yaşamları boyunca her türlü desteği vermekte, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olmaktadırlar. Hiçbir karşılık beklemeden varlıklarıyla ailesine güç veren, şefkat ve sevgisini esirgemeyen babalarımız evlatlarını geleceğe hazırlama ve hayata dair önemli adımlar atmaları konusunda yardımcı olurlar.

Hayat tecrübeleri ve bir ömür boyu verdikleri desteklerle babalar, evlatları için her zaman bir kahraman, iyi bir yol göstericisi olmuştur. Annelerin olduğu gibi babaların da tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmektir..”

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ailesi, eşi ve çocuklarını geride bırakarak ay yıldızlı bayrağımız ve vatan toprağı uğruna terörle mücadelede görev yapan kahraman asker ve emniyet mensubu kardeşlerimiz olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek