SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Başkan Samancı `dan Malazgirt Zaferi Mesajı

Başkan Samancı `dan Malazgirt Zaferi Mesajı
Bu haber 26 Ağustos 2020 - 2:12 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-AĞRI
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 1071 Malazgirt Zaferinin 949’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Samancı mesajında, “Sultan Alparslan komutasındaki ecdadımız yaklaşık bin yıl önce büyük bir zafere ulaşarak, bizlere bu toprakları vatan yapmanın adımını atmışlar. Her yönüyle tarihin sayfalarına altın harflerle yazılan Malazgirt Zaferi, 6 asrı aşkın bir süre dünyaya hak, adalet ve medeniyet dağıtan Osmanlı Devleti’nin hazırlayıcısı ve müjdeleyicisi olmuştur. Malazgirt Zaferi aynı zamanda orta çağın kapanıp yeniçağın başlangıcı olan İstanbul’un fethinin de müjdeleyicisi olmuştur. Malazgirt Zaferi diğer yandan Yeni Türkiye Cumhuriyetinin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin de habercisi ve müjdeleyicisi olmuştur.

Ecdadımız o tarihte böyle bir zafere ulaşmışsa bizler de bugün onların yolundan giderek, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarmanın gayretindeyiz. Her ne kadar da ülkemizin hızlı yükselişini hazmedemeyen ve kötü emel peşinde olan, ekonomik ve teknolojik yaptırım senaryosunu hazırlasalar da bizler ülke ve millet olarak ecdadımıza layık olduğumuzu ispat edeceğiz ve bütün kötü oyunları bozacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle bizlere Anadolu’yu yurt yapan ecdadımızı rahmet ve minnet duygularıyla anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA