SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN TOPALOĞLU, KONSOLOS RUSTAMOV’U ZİYARET ETTİ

BAŞKAN TOPALOĞLU, KONSOLOS RUSTAMOV’U ZİYARET ETTİ
Bu haber 01 Haziran 2021 - 14:26 'de eklendi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ukrayna’nın Antalya Konsolosu Emir Rustamov’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Başkan Topaloğlu’na, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, KETOB Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar, ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Başkan Topaloğlu, misafirperverliklerinden dolayı konsolos Rustamov’a teşekkür etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Topaloğlu, “Ukrayna ile her zaman iyi ilişkiler içerisindeyiz. Özellikle Kemer’e her sene çok sayıda Ukraynalı misafir geliyor. Ukraynalıların Kemer’i ne kadar sevdiğini biliyoruz. Günlük yaklaşık 6 bin Ukraynalı misafir Antalya’ya geliyor. Pandemiye rağmen Ukrayna’dan uçuşların arttığının bilgisini aldık. Bu turizm açısından sevindirici bir haber. Biz Kemer olarak turizm sezonuna hazırız.” diye konuştu.

Konsolos Rustamov ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ukrayna’dan uçuşların artmasıyla Kemer’de turizmin daha da canlanacağını belirtti.
Kaynak:https://www.kemer.bel.tr/tr/haberler/baskan-topaloglu-konsolos-rustamovu-ziyaret-etti.html#

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek