SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin 4 yaşında

Bekir Ayaz Alpagut Federasyonu’nda: “Turan sevdası ve izindeyiz”

Bekir Ayaz Alpagut Federasyonu’nda: “Turan sevdası ve izindeyiz”
Bu haber 22 Eylül 2024 - 15:50 'de eklendi.

Bekir Ayaz Alpagut Federasyonu’nda: “Turan sevdası ve izindeyiz”

Yerli ve milli söylemle, yurt dışında Türkiye’yi başarıyla temsil eden deneyimli spor yöneticisi Bekir Ayaz, Türkiye Alpagut Turan Federasyonu’nun davetlisi olarak sporcu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Açıklama yok.

Türkiye Alpagut Turan Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, il temsilcileri, antrenör ve sporcuların katılımı ile Anıtkabir’i ziyaret eden Ayaz, “Turan coğrafyasında yaşayan, Türk halklarının ortak kültürel bakış açısını temsil eden ve destekleyen tüm oluşumlara şartsız ve koşulsuz destekliyoruz. Bizler Turan sevdası ve izindeyiz” dedi.

Açıklama yok.

“Spor yöneticisi olarak davetten onur duydum”

“Federasyon Yönetim kurulu başkanı Metin Karadeniz ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil ettikleri, Ülkemizin spordaki başarısı gençlerimizin sağlıklı bir ortamda büyüyüp olgunlaşmasını teşvik etmekteyiz.Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda, Federasyonumuzun tescil edilmesi için yaklaşık 2 yıla aşkın beklemekteyiz. Umuyoruz ki en kısa sürede tescil edilir” şeklinde ifade etti.

Deneyimli spor yöneticisi Bekir Ayaz, ayrıca yapılan davetten onur duyduğunu da ekledi ve idari konular başta olmak üzere; Alpagut Federasyon’unun gelişim ve dönüşüm aşamasındaki tüm projelere destek vereceğinin sözünü verdi.

Haber Merkezi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA