SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BEŞİKTAŞ JK VE GİTTİGİDİYOR’DAN GELİR ORTAKLIĞI PROJESİ

BEŞİKTAŞ JK VE GİTTİGİDİYOR’DAN GELİR ORTAKLIĞI PROJESİ
Bu haber 25 Şubat 2021 - 22:10 'de eklendi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Türkiye’nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor ile e-ticaret alanında bir iş birliğine imza attı. Bu kapsamda Beşiktaşlı taraftarlar GittiGidiyor’dan yapacakları her alışverişte siyah beyazlı kulübe destek olacak.

Türkiye’nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Beşiktaş taraftarları, GittiGidiyor’dan mayıs ayı sonuna kadar yapacakları alışverişlerde gönül verdikleri kulübe destek olabilecek. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün resmi Instagram hesabı ve resmî sitesinden paylaşacağı linkler üzerinden GittiGidiyor’a girilerek yapılan tüm alışverişlerde siyah beyazlı kulüp, gelir ortaklığı projesi kapsamında pay alacak.

Beşiktaş JK Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enis Ulusoy, Türkiye’nin en büyük online satış platformlarından biri olan GittiGidiyor ile gerçekleşen iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ulusoy: ‘’Türkiye’nin en köklü spor kulübü olan Beşiktaşımız adına, GittiGidiyor’un kulübümüze verdiği destekten dolayı mutluyuz, iş birliğimiz hayırlı olsun. Beşiktaşımızın 34. Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz günden bugüne ülkemizin değerli markalarıyla yeni birlikteliklere imza atmak ve kulübümüzde yeni projeler gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemizin değerli markalarıyla bir araya gelerek iş birliklerimize her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Siyah beyazlı camiamız da bizlere projelerimizde gönülden destek oluyor. Beşiktaşımıza destek veren her bir taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. GittiGidiyor ile olan iş birliğimizin tüm camiamız için hayırlı olmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Türkiye’nin en köklü ve en değerli spor kulüplerinden Beşiktaş JK ile bir araya gelmekten büyük gurur duyduklarını belirten GittiGidiyor Genel Müdürü ve eBay MENA Bölge Direktörü Öget Kantarcı, “Beşiktaş ile gelir ortaklığı projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız iş birliği kapsamında, siyah beyazlı taraftarlara, GittiGidiyor’dan yaptıkları alışverişlerde kulüplerine destek olma fırsatı sunuyoruz. Türkiye’nin öncü e-ticaret platformu GittiGidiyor olarak spora katkı sağlayacak projeler geliştirmeye devam edeceğiz’’ dedi.

50 kategoride milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan GittiGidiyor’a bu link üzerinden ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Instagram’dan paylaşacağı linkler üzerinden giren Beşiktaşlı taraftarlar, yapacakları alışverişlerle takımlarına destek olabiliyor.

Ergun Tekin

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek